BEAUTYDENT

Elérhetőségek
Adatvédelmi nyilatkozat
KEZELÉSEINK

Anesztézia
Implantátumok
Koronák, Hidak
Fogsorok
Esztétikus betétek
Szájhigiénia
A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN

Fogfehérítés
Cirkon
Héjak
AKTUÁLIS AJÁNLATAINK
GALÉRIA

Fogfehérítés
Implant
ÁRAINK, GARANCIA

 

ÁRAK

Klinikánkon az első kivizsgálás, a stomato- onkológiai szűrővizsgálat, a cariesdiagnosztika, a konzultáció és az ezek alapján elkészített kezelési terv ingyenes. A komplex kivizsgálás, a lehetőségek és az Ön igényeinek megbeszélése után elkészített kezelési tervben a pontos árak is feltüntetésre kerülnek.
A kezelési terv és árajánlat nem elkötelező jellegű, a megkapott információk birtokában Ön természetesen szabadon eldöntheti, igénybe kívánja- e venni szolgáltatásainkat.

GARANCIA

A klinikánkon végzett beavatkozásokra teljeskörű garanciát vállalunk, melyről kérés esetén, illetve nagyobb beavatkozások után írásos garancialevelet állítunk ki.

A garanciavállalás feltételei:
- jó szájhigiénia
- megfelelően tisztán tartott fogpótlás
- a kezelés befejezése után 6 havonta klinikánkon kontrollvizsgálaton és szájhigiénés kezelésen vesz részt és a fogorvos által javasolt állapotfenntartó kezeléseket legkésőbb 30 napon belül elvégezteti
- ha az adott fogpótláshoz tartozó valamennyi kezelést klinikánkon végezték
- a fogpótlás rendeltetésszerű használata esetén, mikor az kizárólag a fiziológiás rágóerőnek van kitéve
- ha a kezelések összegét kiegyenlítette

Jótállásért csak klinikánkhoz fordulhat, mely kizárólag az általunk elvégzett kezelésekre érvényes. Más fogorvos által elvégzett garanciális kezelést nem áll módunkban kifizetni. Amennyiben Ön jótállási munka iránti jogos igénnyel keres fel minket, akkor az eredeti kezeléssel kapcsolatos pótlásokat és rekonstrukciókat térítésmentesen végezzük el.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAKKAPCSOLATFELVÉTEL
   
info@beautydent.hu
06 30 226 4231
9700 Szombathely, Bezerédi u. 3.
 
 
 
BEAUTYDENT KEZELÉSEINK A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN AKTUÁLIS AJÁNLATAINK GALÉRIA ÁRAINK, GARANCIA Copyright © 2013. www.ysolutions.hu