BEAUTYDENT

Elérhetőségek
Adatvédelmi nyilatkozat
KEZELÉSEINK

Anesztézia
Implantátumok
Koronák, Hidak
Fogsorok
Esztétikus betétek
Szájhigiénia
A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN

Fogfehérítés
Cirkon
Héjak
AKTUÁLIS AJÁNLATAINK
GALÉRIA

Fogfehérítés
Implant
ÁRAINK, GARANCIA

 

Szájhigiénia

Professzionális fogkőeltávolítás, fogtisztítás

A fogakra rakódott lepedék, amellett, hogy ínygyulladást okozva a veszélyes fogágybetegség kiinduló lépése lehet, ronda és bűzös. Eltávolítása alapos fogmosással könnyedén megoldható. A helyes fogmosást azonban tanulni kell. Szakorvosaink megtanítják Önt a helyes fogmosási technikákra, ami a megfelelő szájhigiénia fenntartásának alapja.

Ha a lepedékből már fogkő képződött ( 21 nap elég hozzá ) , minden esetben professzionális segítségre, ún. ultrahangos depurátor használatára van szükség, a fogkefe sajnos ilyenkor már nem segít.

Az ultrahangos depurátor könnyen, gyorsan és fájdalommentesen szabadítja meg fogait a rárakódott fogkőtől. A kezeléshez hozzátartozik a fogakra rakódott elszíneződések eltávolítása és a fogazat polírozása is. Sok esetben már ettől az egy kezeléstől jónéhány árnyalattal világosabb fogak mosolyognak ránk a tükörből.

A rendszeres fogkőeltávolítás az első lépés lehet az egészséges és ragyogó fogak megőrzéséért! 

Lepedék nélkül nincs fogkő. Az otthoni helyes szájápolás, tökéletes lepedékeltávolítás tehát elengedhetetlen a fogkő elleni harcban. A kezelések befejeztével szakorvosaink minden esetben segítenek elsajátítani az Önnek megfelelő fogmosási technikát és felvilágosítást nyújtanak a kiegészítő eszközök használatáról.

Félévente 30 perc az Ön idejéből, 30 egészségben töltött év a fogainak :)


KAPCSOLATFELVÉTEL
   
info@beautydent.hu
06 30 226 4231
9700 Szombathely, Bezerédi u. 3.
 
 
 
BEAUTYDENT KEZELÉSEINK A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN AKTUÁLIS AJÁNLATAINK GALÉRIA ÁRAINK, GARANCIA Copyright © 2013. www.ysolutions.hu