BEAUTYDENT

Elérhetőségek
Adatvédelmi nyilatkozat
KEZELÉSEINK

Anesztézia
Implantátumok
Koronák, Hidak
Fogsorok
Esztétikus betétek
Szájhigiénia
A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN

Fogfehérítés
Cirkon
Héjak
AKTUÁLIS AJÁNLATAINK
GALÉRIA

Fogfehérítés
Implant
ÁRAINK, GARANCIA

 

Fogfehérítés

Egy csillogóan fehér fogsor akár 10 évet is fiatalít büszke tulajdonosán. A fehérebb fogak fiatal, egészséges, ápolt megjelenést biztosítanak. A professzionális fogfehérítés segítségével kimagasló esztétikai eredményt érhetünk el fájdalommentesen egy óra leforgása alatt, a meglévő fogállomány maximális megkímélése mellett.

                                                                                    


                                                                           Szerezze vissza Ön is mosolya varázsát!


Klinikánkon egyedülálló módon alkalmazott zománcerősítő hatású, nano- hydroxiapatit ( nHAp ) tartalmú fogfehérítő rendszer látványos, gyors és tartós fogfehérítő módszer. A zománckárosító koncentrációtól messze elmaradó, az EU- s normáknak megfelelő 6%- os H2O2 tartalmú fehérítő hab 1 óra alatt akár 9 árnyalattal fehérebb fogakat eredményez, míg a nHAp tartalmának köszönhetően a fehérítő kezelés alatt remineralizáló és zománhelyreállító pakolásként működik. Az eljárás ezért a foganyagot nem károsítja, teljesen veszélytelen, semmilyen mellékhatással nem jár.
Röpke 1 óra alatt megszerzett gyönyörűen csillogó, fehér mosolya megőrzése érdekében a kezelés végén tanácsokkal látjuk el Önt, illetve ajándékba hazaviheti a speciális nano- hydroxiapatit- taartalmú speciális fogfehérítő fogkrémet és szájvizet.    


                                                                         Mert a szép mosoly fiatalon tart!Nincs adat


KAPCSOLATFELVÉTEL
   
info@beautydent.hu
06 30 226 4231
9700 Szombathely, Bezerédi u. 3.
 
 
 
BEAUTYDENT KEZELÉSEINK A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN AKTUÁLIS AJÁNLATAINK GALÉRIA ÁRAINK, GARANCIA Copyright © 2013. www.ysolutions.hu