BEAUTYDENT

Elérhetőségek
Adatvédelmi nyilatkozat
KEZELÉSEINK

Anesztézia
Implantátumok
Koronák, Hidak
Fogsorok
Esztétikus betétek
Szájhigiénia
A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN

Fogfehérítés
Cirkon
Héjak
AKTUÁLIS AJÁNLATAINK
GALÉRIA

Fogfehérítés
Implant
ÁRAINK, GARANCIA

 

Fogsorok

A teljes lemezes fogsor teljesen fogatlan állcsont esetén a száj anatómiai adottságait kihasználva rögzülő, kivehető fogpótlás. Anyaga keményakrilát vagy rugalmas műanyag lehet. felső állcsont esetén általában jó rögzítettségű, alsó fogsor esetén viszont a gyakran kedvezőtlen anatómiai adottságoknak köszönhetően stabil fogsor készítése nehézségekbe ütközhet.

A fogpótlásokat nem szükséges kivenni éjszakára sem, csupán a tisztítás idejére, melyet ajánlott minden étkezés után elvégezni. A fogsor tisztítása egyszerű, szájon kívül, fogkefével történik. Ne feledjük, a fogkő nemcsak a saját fogakon, hanem a fogsoron is lerakódhat!
A fogsor szájba kerülése után, a használat során derül ki, hogy melyek azok a túlérő szélek, amik kényelmetlenséget okozhatnak. Ezeket a korrekció alkalmával el kell csiszolni. Fontos a féléves kontrollvizsgálatok során ellenőrizni, hogy az állcsontgerinc természetes, lassú de folyamatos visszasorvadása mikor teszi szükségessé a fogsor alábélelését. Ezzel a módszerrel stabilizáljuk a használat során kissé meglazult fogsort, anélkül, hogy újat kellene készíteni.

Részleges lemezes fogpótlás készül, ha vannak maradék megtartható fogak a szájban. Ilyenkor azokat a fogpótlás stabilizálására használjuk fel, precíziós finommechanikai elhorgonyzás segítségével. Ez a rejtett kapcsolat nem látható, az eredmény egy kiváló esztétikai hatású, stabil fogpótlás. Az így nyert fogpótlás ugyanolyan stabil a szájban, mint egy körhíd, nem mozdul el, csupán a fogtisztítás idejére kell kivenni. Senki nem fogja tudni, hogy Ön kivehető pótlást visel!

A réstleges kivehető fogpótlás óriási előnye, hogy szájsebészeti beavatkozás nélkül nyújt lehetőséget több, egymás melletti fog színvonalas pótlására. Az apró finommechanikai rögzítőelem úgy van elrejtve a fogsor alatt, hogy egyáltalán nem látszik, stabil, esztétikus, jól használható és kényelmes fogpótlást nyújtva viselője számára.

KAPCSOLATFELVÉTEL
   
info@beautydent.hu
06 30 226 4231
9700 Szombathely, Bezerédi u. 3.
 
 
 
BEAUTYDENT KEZELÉSEINK A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN AKTUÁLIS AJÁNLATAINK GALÉRIA ÁRAINK, GARANCIA Copyright © 2013. www.ysolutions.hu