BEAUTYDENT

Elérhetőségek
Adatvédelmi nyilatkozat
KEZELÉSEINK

Anesztézia
Implantátumok
Koronák, Hidak
Fogsorok
Esztétikus betétek
Szájhigiénia
A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN

Fogfehérítés
Cirkon
Héjak
AKTUÁLIS AJÁNLATAINK
GALÉRIA

Fogfehérítés
Implant
ÁRAINK, GARANCIA

 

Mini Implantátum

Forradalmi lépés az implantológia területén a miniimplantátumok nyújtotta lehetőség! A teljes lemezes protézist viselők sokszok küzdenek a laza, lötyögő, billegő fogpótlásukkal. Ennek azonban nem kell így maradnia!






                                                                                Egy mindössze két órás beavatkozás után rögtön élvezheti a stabil fogsor nyújtotta örömöket.  Kedvére nevethet, beszélgethet barátaival, elfogyaszthatja kedvenc ételét, fogsora a helyén marad!  Még sportolás közben is azt fogja érezni, hogy fogsora stabilan tart!



A miniimplantátumokkal Ön is visszanyerheti régi önbizalmát, mint már emberek százezrei világszerte.


Az IMTEC Sendax Mini Dental Implant ( MDI ) rendszer 1,8 mm- es átmérőtől kezdődő, foggyökérhez hasonló formájú implantátumai megoldást kínálnak minden olyan páciens számára, akik eddig egészségügyi vagy anatómiai okokból a hagyományos implantáció nyújtotta előnyökből ki voltak rekeszteve.

Az MDI implantátum behelyezése egy lépésben történik, minimális beavatkozással, helyi érzéstelenítésben. Ez az ún. minimálinvazív technika maximálisan kíméletes, hiszen az apró seb néhány nap alatt gyógyul, miközben Ön már élvezheti is a stabil fogsor biztonságát.

Biztosan ülő, stabil fogsor mindössze 2 óra alatt! Megtarthatja régi fogsorát, melyet rövid idő alatt a megbízható, jól kipróbált MDI- rendszerrel stabilizálunk!

A miniimplantátumok előnyei:
- mindössze egy kezelés
- kedvező ár
- azonnali terhelhetőség
- stabil fogsor
- egyszerű ápolás
- megtartható a régi, jól bevált prozézis




Felejtse el Ön is a protézisragasztót! Használja ki Ön is a miniimplantátumok nyújtotta előnyöket, javítsa életminőségét, önbizalmát! Nyugodtan beszélgethet, nevethet, fogyaszthatja kedvens ételeit, kedvére sportolhat, fogsora nem fogja cserben hagyni!






KAPCSOLATFELVÉTEL
   
info@beautydent.hu
06 30 226 4231
9700 Szombathely, Bezerédi u. 3.
 
 
 
BEAUTYDENT KEZELÉSEINK A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN AKTUÁLIS AJÁNLATAINK GALÉRIA ÁRAINK, GARANCIA Copyright © 2013. www.ysolutions.hu